Operationssjuksköterska till Neuro operation (långt uppdrag)

Information om uppdraget

Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Vi söker nu operationsjuksköterska till Neuro operation i Solna.

Uppdragsperiod: omgånde - mars 2020
Arbetstid: Vi söker en person som kan jobba 7-16, 11-20 och 12-21. Mån-fredag.
Omfattning: 100%

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för en operationssjuksköterska på en högspecialiserad avdelning. Avdelningen bedriver operationer inom kärl aneurysm blödningar, AVM, ryggkirurgi, maligna och benigna tumörer, akut ryggkirurgi, hypofyskirurgi.

Kvalifikationer

- Legitimerad OP- sjuksköterska
- Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift
- Dokumentationssystem, TakeCare

Personliga egenskaper

Som sjuksköterska är du flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig

- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.

Kontaktperson(er)

Nora Abdul-Karim
073- 3759445

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholms län

Publiceringsdatum

2019-11-28

Operationssjuksköterska till Neuro operation (långt uppdrag)

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor