Te Crea Care söker barnsjuksköterska till barnavdelning

Information om uppdraget

Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care.

Vi söker nu en barnsjuksköterska, alternativt allmänsjuksköterska med erfarenhet av arbete på barnavdelning, för uppdrag på en barnavdelning i Lund.

Uppdragsperiod: 200831–201101
Arbetstid: dag/kväll/natt
Omfattning: ca 100%

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på barnavdelning.

Kvalifikationer

- Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barnsjukvård
- Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift
- Önskvärt med erfarenhet av barn inom neurologiska och reumatologiska sjukdomar, eller ortopedi
- Krav på Meliorvana

Personliga egenskaper

Som sjuksköterska är du flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke.

Vi erbjuder dig

- Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar
- Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige
- Pension och försäkringar
- Förmånlig lön
- Konsult- och mingelträffar

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.

Kontaktperson(er)

Sarah Boustedt
0733-060130

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Lund

Publiceringsdatum

2020-07-15

Te Crea Care söker barnsjuksköterska till barnavdelning

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra din registrering. Du kan välja mellan att ge ditt fullständiga samtycke och då ha möjlighet att bli matchad mot detta och andra rekryteringsuppdrag, eller ge ett begränsat samtycke och då enbart matchas mot detta och andra jobb som du själv sökt.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor  
Jag ger härmed ett begränsat samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan då endast används för att matcha mig mot de specifika jobb jag sökt enligt följande villkor